Aco Pejović: Preživio sam pravu dramu u potopljenom autu! (FOTO)
Aco Pejović

Pjevača zadesila nezgoda

Aco Pejović: Preživio sam pravu dramu u potopljenom autu! (FOTO)

Folk pjevač Aco Pejović preživio je pravu dramu kada je u noći između srede i četvrtka „rendž rover“, kojim je upravljao njegov prijatelj, uletio u vodu kod potopljenog podvožnjaka u Košutnjaku, gdje su ostali zaglavljeni do jutra!

Kako „Alo!“ saznaje, Pejović se vraćao sa jednog privatnog slavlja, a njegov prijatelj, koji je i vlasnik skupocjenog džipa, nije dobro ocijenio dubinu vode, koja je usljed velikih kiša bila metar i po, te se na pola podvožnjaka zaglavio, a u automobil je počela da ulazi voda.

Popularni pjevač otkriva za „Alo!“ da im je situacija u početku bila smiješna, međutim, kada su shvatili da u automobil voda prodire nevjerovatnom brzinom, morali su brzo da reaguju i pozovu službu za hitno spašavanje.

Aca Pejović

- Sve se dešavalo između pola tri i pet ujutru, kada sam se sa prijateljem u njegovom „rendžu“ vraćao kući iz jednog restorana u Košutnjaku! Pošto smo uletjeli u podvožnjak, voda je odjednom počela da prodire unutar automobila, a mi smo shvatili da je đavo odnio šalu. Tada smo otvorili prozore i shvatili da moramo da se spasemo, pa smo se nekako izvukli na krov, odakle smo pozvali pomoć. Kada su stigli pripadnici službe za hitne intervencije, objasnili su nam da nisu u mogućnosti da nas izvuku, pa smo pozvali vatrogasce, koji su nam dali isto objašnjenje - objašnjava Pejović i dodaje da je agonija trajala puna dva sata.

Ovako je potop izgledao sa krova automobila

- Vrijeme je sporo prolazilo, mi smo stajali na autu smišljajući šta ćemo da radimo i, vjerujte, uopšte mi nije bilo svejedno. Na kraju smo skočili u vodu i otplivali do kraja podvožnjaka, gdje nije bilo vode. Bili smo potpuno mokri, pozvali smo taksi, skinuli se u veš i tako otišli kući. Drugar se ujutru vratio u kupaćim gaćama na mjesto događaja, otplivao do auta, zaronio i zakačio sajlu za kuku da bi izvukao automobil - rekao je pjevač za „Alo!“.