Brena evakuisala majku i sestru iz Brčkog
Lepa Brena

Poslala ličnog vozača

Brena evakuisala majku i sestru iz Brčkog

Pjevačica Lepa Brena evakuisala je majku Ifetu Jahić i stariju sestru Faketu Stojanović iz Brčkog u četvrtak, kada je zbog poplava objavljena vanredna situacija u Bosni i Hercegovini, prenosi Telegraf.

Kako pišu “Naše novine”, Brena je po svoje najmiljije poslala ličnog vozača koji ih je bezbjedno prevezao u njen porodični dom na Bežanijskoj kosi.

- Lepa Brena je mnogo puta pokazala da ima veliko srce, ne samo kada je u pitanju pomoć njenim najmilijima već i drugim ljudima kojima je to potrebno. Kad god je trebalo pjevati, novčano pomoći ili moralno podržati, ona je to činila i nikada sa sobom nije vodila kamere — rekao je izvor za ovaj dnevni list i nastavio:

 

Foto: AP/Tanjug

- I ovog puta mirno je otišla po sestru i majku, dovezla ih u Beograd, a onda je preko svoje produkcijske kuće uputila pomoć ljudima koji su u poplavama izgubili krov na glavom. Ona to smatra najnormalnijim ljudskim činom o zato se nije trudila da se prikaže džakovima, jer joj je jedino važno da pomoć stigne do onih kojima je najpotrebnija – naveo je neimovani sagovornik.