Ana Nikolić donirala tri tone pomoći za ugrožene u Paraćinu
Ana Nikolić

Humana

Ana Nikolić donirala tri tone pomoći za ugrožene u Paraćinu

Pjevačica Ana Nikolić je u svoj rodni Paraćin odnijela tri tone pomoći i kako kaže, u ovom trenutku je najvažnije isplanirati kako da se što prije pomogne ljudima širom Srbije koji su ostali bez domova u katastrofalnim poplavama.

- Imam članove familije koji su tamo, ali, na sreću, bezbjedni su. Apelujem na sve dobre ljude da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Moj brat Marko i ja s prijateljima smo otišli u Paraćin i odnijeli tri tone pomoći u kamionima i kombijima. U pitanju su osnovne namirnice, koje su im u ovom momentu najpotrebnije – kaže pjevačica i dodaje:

- Razgovarali smo s predsjednikom opštine Paraćin Sašom Paunovićem, koji nas je zamolio da u medijima apelujemo da se pomogne našem gradu jer je mnogo manje zastupljen, pa ljudi ne shvataju koliko je situacija tamo teška.

Foto: Telegraf

Takođe, kako prenosi Telegraf, Ana planira da, čim se situacija normalizuje, održi humanitarni koncert u Paraćinu, a sav prihod će biti namijenjen onima kojima je to najpotrebnije.

- Naravno, pomoći ću svima koji su ugroženi ovom katastrofom u gradovima širom Srbije koliko god budem mogla. Sve ovo me je mnogo potreslo, ali sad treba misliti na to kako da pomognemo tim ljudima koji su ostali bez svojih domova – zaključila je Nikolićeva.