Voditeljka Branka Nevistić  se udaje za tajkuna!
Branka Nevistić i Branislav Grujić

Svadba u Veneciji

Voditeljka Branka Nevistić se udaje za tajkuna!

Poznato TV lice Branka Nevistić (44) udaće se sljedećeg ponedjeljka za srpskog milionera Branislava Grujića (51), a kako „Alo!” saznaje svadbena ceremonija biće upriličena u Veneciji! Naime, prema riječima sagovornika, par koji je svoju vezu započeo 2010. godine odlučio je da sudbonosno „da” izgovori pred tridesetak zvanica koje će doputovati u Italiju, gdje će provesti tri dana.

- Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se vjenčaju u inostranstvu kako bi izbjegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu. Na vjenčanju će biti oko 30 zvanica, njihovih prijatelja i članova porodica, a koliko znam među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić, koji će doći sa suprugom Majom - navodi izvor „Alo!” i dodaje da Branka ništa nije prepustila slučaju.

- Vjenčanica će biti svedena, bež, više kao haljina, budući da Branka ima 44 godine. Trošak putovanja i smještaj gostiju snose mladenci, a potrudiće se da svi maksimalno uživaju u slavlju i osjećaju se prijatno. Njih dvoje će se poslije vjenčanja zadržati još nekoliko dana u Veneciji, poslije čega će otputovati na medeni mjesec - završava sagovornik.

Inače, veza Branke Nevistić i Branislava Grujića bila je poprilično turbulentna. Oni su romansu započeli još 2010. godine, da bi se godinu dana kasnije rastali. Već 2012, oni su ponovo počeli da se viđaju, a 2013. su započeli zajednički život.

Redakcija portala Alo je pozvala Branku, koja nije skrivala uzbuđenje što će postati gospođa Grujić.

- Da, istina je da ćemo se vjenčati. Ovo je meni prvi brak, tako da osjećam dozu uzbuđenja. Neću imati klasičnu vjenčanicu, već haljinu, a kada sve to prođe, bićete obaviješteni o svim detaljima - istakla je buduća mlada.

Branki prvi, Grujiću treći brak!

Nevistićevoj će ovo biti prvi brak, budući da do sada nije nijednu svoju vezu ozvaničila na papiru. Dugo je bila u nevjenčanoj zajednici sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pjevačice Ane Stanić, sa kojim je 2001. dobila sina Luku. S druge strane, Grujiću, koji važi za jednog od najvećih plejboja u Beogradu, ovo će biti treći brak. On iz prvog braka ima sina.

Ko je Brankin budući muž?

Branislav Grujić je jedan od najuspješnijih srpskih biznismena, koji radi van Srbije. Predsjednik je kompanije „PSP - Farman” iz Ženeve, čija je osnovna djelatnost građevina i u kojoj je stekao visoki rejting zahvaljujući prije svega velikim poslovima u Rusiji, ali i razgranatoj mreži predstavništava u Belgiji, Švajcarskoj, Italiji i Srbiji. Na zvaničnoj stranici njegove kompanije stoji da je njihov godišnji obrt više od 350 miliona dolara. Vlasnik je ili suvlasnik „Jugodrva”, „Centrotekstila”, „Jugošpeda”, „Faringa”, „Unioninvesta”. Branislav je potpredsjednik Srpsko-američkog centra i potpredsjednik Upravnog odbora Asocijacije privrednih komora Rusije i Srbije.