Goga Sekulić dobila svekrvu na sudu
Goga Sekulić

Rasplet

Goga Sekulić dobila svekrvu na sudu

Nepunih godinu dana od smrti njenog supruga Igora Ramovića, Goga Sekulić ne prestaje da se viđa na sudu sa njegovom majkom Zoricom Terzin, a nedavno je spor povodom ometanja državine završen u pjevačicinu korist, prenosi Stil.

"Nakon Igrove smrti, Goga i Zorica su podnijele više tužbi jedna protiv druge, a nedavno je završen spor po pjevačicinoj tužbi, i to za ometanje državine. Kako je Goga živjela u stanu sa Igorom, njegova majka nije imala pravo da je izbaci iz njega, promijeni bravu i uzme sve pjevačicine lične stvari. Tim povodom, ona je podnijela tužbu, a nedavno su se našle na posljednjem ročištu, gdje je sudija presudio u Goginu korist. Pjevačica sada ima pravo da se vrati u stan i tamo boravi dok se ne završe svi sporovi koji su pokrenuti", rekao je izvor blizak pjevačici i dodao da je Zorica Terzin nakon smrti sina stan prepisala na sebe, iako se prethodno vodio na Igorovu baku.

"Dok su Goga i Igor boravili u stanu u Sarajevskoj ulici, on je vođen na njegovu baku Jelenu Mitrović. Nakon bakine smrti, taj stan je trebalo da naslijedi Igor, koga je ona sve vrijeme čuvala i pazila kao dijete, ali kako se razbolio i ubrzo preminuo, Zorica je navodno prepisala nekretninu na sebe, promijenila brave i izbacila Gogu iz stana. Samim tim je omela pjevačicu u življenju, a sud je donio odluku da je Goga u pravu. Inače, njih dvije imaju još nekoliko sporova, između ostalog i zbog nesuglasica kome pripadaju stvari koje su bile u stanu", kaže izvor blizak Sekulićevoj.

Goga je sve prepustila svojim advokatima

"Već neko vrijeme bavim se samo sobom i svojim pjesmama, a dotična gospođa me ne zanima. Sve sam prepustila sudu, pravdi i advokatu. Želim samo da napomenem da mi je veoma žao što se poslije velike tragedije vučemo po sudovima, a moglo je sve da se riješi na lijep i kulturan način", izjavila je Goga.

Zorica htjela da se nagodi sa Gogom

Nakon što je Sekulićeva podnijela tužbe protiv svekrve, ona je navodno pokušala da se nagodi poručivši da će vratiti stvari ukoliko povuče tužbe.

"Goga je nakon Igorove smrti prolazila kroz strašan period i kada je podnijela tužbe protiv bivše svekrve, ona je preko posrednika pokušala da je ucijeni. Naime, do Goge su stizale ponude da će ukoliko povuče sve tužbe koje je podnijela dobiti nazad sve svoje stvari koje su ostale u stanu. Ona je to, naravno, odbila i pravdu potražila na sudu", kaže izvor blizak pjevačici.