Karleušin fan napisao njene inicijale na pe**su!
Jelena Karleuša

Oduševljena gestom fana

Karleušin fan napisao njene inicijale na pe**su!

Navikli smo da fanovi Jelene Karleuše tetoviraju njeno ime, stihove pjesme i lik na rukama, leđima i grudima, ali pjevačica je doživjela šok kada je jedan njen obožavalac napisao njene inicijale na svom polnom organu.

Naime, na internetu je osvanula fotografija izvjesnog mladića na čijem penisu je pisalo „JK“, koje je bilo uokvireno srcem, što je izazvalo potpuni šok i brojne komentare koje su ostali pjevačicini fanovi ostavljali ispod slike.

U namjeri da saznaju šta mala od skandala misli o ovom podvigu svog obožavaoca redakcija portala Alo je kontaktirala Jelenu Karleušu, koja nije skrivala sreću što ima takvu armiju fanova.

- Stvarno imam nevjerovatne fanove. A sve dok se ne povređuju, kao što često znaju, ja sam srećna - izjavila je Jelena za „Alo!“.

Da podsjetimo, prije dvije godine jedan od vatrenih obožavalaca JK urezao je žiletom na svojoj ruci njeno ime, što je tada prouzrokovalo skandal velikih razmjera, budući da je mladić mogao ozbiljno da se povrijedi. Pjevačica je tada apelovala na sve svoje fanove da takve stvari više ne čine.