Da li je ona najopasnija ljepotica na svijetu?
Klaudija Očoa Feliks

Nevjerovatna sličnost sa Kim Kardašijan

Da li je ona najopasnija ljepotica na svijetu?

Dvadesetsedmogodišnja Klaudija Očoa Feliks prava je zvijezda na internetu što zbog svog raskošnog stila života i provokativnog izgleda, već i nevjerovatne sličnosti za rijaliti zvijezdom Kim Kardašijan.

Međutim, nešto još nevjerovatnije se pojavilo u biografiji ove mlade djevojke. Naime, za meksičku Kim se vjeruje da je nakon hapšenja supruga Hoakina Guzmana Loera zvanog El Čapo postala vođa narko klana Los Antraks, koji je prema navodima obavještajnih službi najmoćnija organizacija za trgovinu droge, posebno ka Sjedinjenim Američkim Državama. 

I putem fotografija koje je Klaudija kačila na društvene mreže se moglo zaključiti o čemu se radi budući da su one obilovale oružjem i novcem. Štaviše, na fotografijama je najzastupljeniji pink kalašnjikov kreairan specijalno za nju. 

Uprkos razmetljivom stilu života, ona je uspjevala da živi daleko od javnosti, sve dok u hotelu nije ubijena Jurina Tores, djevojka koju su pomiješali sa Klaudijom. To je nije spriječilo da i dalje izlazi i uživa u raskalašnom životu samo uz, naravno, pojačane mjere obezbjeđenja. 

Budući da su meksički mediji zbog ubistva nevine djevojke počeli previše toga da otkrivaju o pravoj meti ona je ugasila profil na Tviteru, a fotografije na Instagramu zaštitila. 

Inače, Klaudija je demantovala da ima veze sa bilo kakvim kriminalnim organizacijama, već tvrdi da je žrtva medijskog senzacionalizma, kao i da su svi navodi o njoj kukavičke laži i kleveta.

(B92)