Nekada je bio najpoželjniji muškarac, a danas izgleda ovako...
Mel Gibson

Holivudski zavodnik

Nekada je bio najpoželjniji muškarac, a danas izgleda ovako...

Holivudski glumac Mel Gibson, vraća se na bioskopska platna ulogom u trećem dijelu filma "The Expendables", u blago rečeno drugačijem izdanju od onog na koje smo navikli, piše Blic.

Američko-australijski glumac, koji je nekada proglašavan za najpoželjnijeg muškarca na svijetu, u najnovijem nastavku akcionog filma izgleda znatno drugačije nego ranije. Godine jesu učinile svoje, a pored toga Gibson ima dugu bradu i očigledan manjak kose.

Izgleda da je Gibson morao da pribjegne starom dobrom triku i da začšelja kosu ne bi li što bolje prekrio ćelavi dio glave.

To međutim u neku ruku dođe i kao najmanji problem koji ima nekada zlatni dečko Holivuda. On se probio kultnim filmom "Pobjesneli Maks", a potom su uslijedile još upečatljivije role u "Smrtonsnom oružju" i "Hrabrom srcu".

E, onda stvari kreću nizbrdo. Gibson je režirao film "Stradanje Isusovo" koji je dočekan na nož i ne samo od strane kritike, bez obzira na dobijeni Oskar, već i od strane brojnih vjerskih zajednica. Optužen je da je satanizovao jevrejsku zajednicu a ni malo nije pomoglo kada je neposredno poslije premijere i uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, pri čemu je vrijeđao policajca, a pored toga iznio silne uvrede na račun Jevreja i žena. Incident se desio prije osam godina. Gibson je bio osuđen na tri godine uslovne kazne, i dobrovoljno se prijavio na liječenje od alkoholizma. Iste godine napustila ga je i supruga Robin, od koje se zvanično razveo 2011. godine, i sa kojom ima sedmoro djece.

Tada se i saznalo da boluje od bipolarnog poremećaja što je u nekoliko navrata vrlo javno i demonstrirao.

Poslije razvoda započeo je vezu sa ruskom pijanistkinjom Oksjanom Grigorovom, od koje se nedugo zatim i rastao i sa kojom ima ćerku.

Poslije teškog i turbulentnog životnog perioda, Mel Gibson se vratio na velika vrata ulogom u "Expendables 3", gdje glumi trgovca oružjem Konrada Stounbenksa.

Premijera filma se očekuje u avgustu ove godine.