Radi Manojlović razbojnici obili automobil!
Rada Manojlović

Šteta oko 2.000 eura

Radi Manojlović razbojnici obili automobil!

Pjevačica Rada Manojlović neprijatno se iznenadila kada je pred polazak na put vidjela da joj je automobil obijen i da je iz njega ukraden radio, a osim toga nestala joj je i kesa haljina koja se nalazila na zadnjem sjedištu vozila. Ukupna šteta popravke i nestalih stvari iz kola koštaće 2.000 eura.

Kako prenosi Telegraf, pjevačica se prethodno veče vratila sa nastupa i parkirala svoj automobil ispred svoje zgrade, a ujutru ju je sačekala neočekivana situacija. Čim je došla na parking, primijetila je da je razbijeno staklo kod mjesta suvozača. Rada je odmah otključala automobil da bi provjerila šta nedostaje, i saznala da su joj odnijeli radio u vrijednosti oko hiljadu eura i tri haljine.

- Odvezla sam auto kod majstora da promijenim staklo i ugradim novu muziku, pa je sada sve u redu. Bitno je samo da niko nije povrijeđen, a ovo je nešto što se svima dešava, pa eto i meni. Živimo u takvom vremenu kada ljudi ne biraju kako dolaze do novca. Možda su mislili da iza radija ima sef sa parama, ali su se prevarili – rekla je pjevačica kroz šalu, i nastavila:

- Ovako će moći samo da uživaju u disku koji je ostao u radiju, a to je miks pjesama Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i Tozovca. Bila sam umorna i nisam parkirala auto u garažu, što mi se rijetko dešava, ali eto, pogodilo se da tako bude – zaključila je Manojlovićeva.