Dragana Mirković slupala majbah od pola miliona eura!
Dragana i Toni

Pjevačica imala udes u Austriji

Dragana Mirković slupala majbah od pola miliona eura!

Dragana Mirković imala je veliku sreću u nesreći pošto se vozi u dobrom automobilu.

Poznata pjevačica doživjela je u nedjelju ujutru saobraćajni udes vraćajući se u Beč iz Ciriha. Ona je u subotu imala nastup u tamošnjoj diskoteci „Fejs“, poslije čega nije ostala da spava u tom gradu, već je pošla kući.

Kako Kurir saznaje, automobilu marke „majbah“ vrijednom oko pola miliona eura, kojim je upravljao Draganin suprug Toni Bjelić, uništen je prednji dio i materijalna šteta je veća od 10.000 eura, ali je zato, na svu sreću, pjevačica sa svojim mužem prošla bez ozbiljnijih povreda.

 

Skupocjeno vozilo... Draganin „majbah“

Krenuli pred zoru

- Ovo je jedini koncert koji je Dragana održala prije velikog spektakla kojim će 3. oktobra u Beogradskoj areni obilježiti 30 godina uspješne karijere. Pjevačica je pred zoru, oko četiri sata ujutru, sa svojim suprugom krenula iz Ciriha, a udes su doživjeli tri sata kasnije na teritoriji Austrije. Prednji dio njihovog skupog automobila je skroz smrskan, ali su, na svu sreću, njih dvoje samo ugruvani. Najvažnije je da su i Dragana i Toni dobro, ljekari su im savjetovali deset dana mirovanja i kućne njege, nakon čega će biti spremni za svakodnevne aktivnosti. Oni zasad ne žele da razmišljaju o načinjenoj šteti, ali s obzirom na to da kola vrijede oko pola miliona eura, svota koju će morati da iskeširaju za popravku neće biti zanemarljiva - otkriva dobro upućeni izvor Kurira.

Iako se folk zvijezda juče cijeli dan nije javljala na telefon, niti je odgovarala na poruke, na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici povodom nesreće je objavljeno saopštenje u kom se potvrđuju navodi:

- Dragi naši, želimo da vas obavijestimo da su Dragana i njen suprug Toni imali lakšu saobraćajnu nezgodu. Hvala bogu pa nije ništa ozbiljno, ali će im biti potrebno desetak dana oporavka - poručili su fanovima administratori stranice.

Toni se plaši aviona

Inače, Dragana već godinama ne putuje avionom jer njen suprug ima strah od letenja. Svuda idu kolima, pa je zbog toga on vozi i na nastupe. Iako je dobar vozač i upravlja izuzetno bezbjednim automobilom, Toni nije mogao da izbjegne udes, za koji, kako nezvanično Kurir saznaje, nije on kriv.