Ana Bekuta: Nisu mi oprostili javnu ljubav sa Mrkom!
Ana i Mrka

Pjevačica brani vezu sa političarem

Ana Bekuta: Nisu mi oprostili javnu ljubav sa Mrkom!

Pjevačica Ana Bekuta ne krije da političara Milutina Mrkonjića iz dana u dan voli sve više iako nije bilo lako braniti tu ljubavi prethodne dvije godine, prenosi portal Alo.

- Neki nam još uvijek nisu oprostili tu javnu ljubav, iza koje smo nas dvoje stali svim snagama u odbranu. Toliko me raznježila jedna gospođa koja mi se nedavno javila i rekla da se divi mojoj odvažnosti da stanem iza svog partnera kada su to mnogi kritikovali.

Sada mi se čini da tada nisam ni bila svjesna koliko smo i on i ja hrabro stali iza nas, nisu nas poremetila pisanja po štampi i nismo odustajali od naših emocija. Nisu tada dušmani uspjeli da nas razdvoje, a neće ni moći nikad - kroz osmjeh priča Ana, dok je Milutin sve vrijeme čeka u autu, jer ju je dovezao na okupljanje pjevača koji će nastupiti „Junfestu“ od 13. do 22. juna na Ušću.

Bekuta, osim Mrkonjića, više ne primjećuje ostale muškarce.

- Više mi se i ne udvaraju, jer je moj status očigledan, i to kome pripada moje srce, ili ja samo to ne primjećujem pored Milutina - iskrena je Bekuta, kojoj je kreatorka Verica Rakočević nedavno poručila „smršaj ili se pokrij“, na šta joj je Ana poručila da će ona promijeniti svoj stil, ali da će keratorka teško svoj mozak.

- Ona je mene uvrijedila, zato sam joj odgovorila, mada to nije u mom stilu, ali me baš iznervirala. Ja svoje kilograme i godine nosim dobro i oni su dio mene, tako da ih se ne stidim. Nekada samo sarađivale i sve ove godine unazad smo se sretale, zato me zaboljelo to što je rekla, a neću joj dozvoliti da me vrijeđa - poručuje Bekuta.