Aleksandar Josipović: Fizički sam napadnut poslije emisije!
Aleksandar Josipović

Tvrdi da je dobio batine nakon finala “Ples sa zvijezdama”

Aleksandar Josipović: Fizički sam napadnut poslije emisije!

Profesionalni plesač i član žirija tek završenog šoua “Ples sa zvijezdama”, Aleksandar Josipović, kaže da je napadnut nakon finalne večeri u ponedjeljak uveče ispred studija Televizije “Prva”. On tvrdi da ga je tukao i vrijeđao Predrag Mićić, otac plesača Marka, koji je tokom ovog šoua bio parner glumice Tanje Bošković,piše portal Alo.

- Poslije finala, pred svjedocima, verbalni i fizički napad od strane gospodina Predraga Mićića, direktora plesne škole RMP i bivšeg trenera - napisao je Josipović nekoliko sati nakon završetka finala, odakle je direktno otputovao za Amsterdam, gdje živi.

 - Samo sam šokiran onim što se desilo. Mislim da akcenat, po mom mišljenju, poslije veoma uspješne prve sezone “Plesa sa zvijezdama”, treba da bude na plesu, obrazovanju, kulturi, djeci koja su zavoljeli ples, a ne na nekulturi, agresiji i svim ostalim, po mom mišljenju, primitivnim i vulgarnim dešavanjima. Kako je to zemlja gdje se prvi mačići bacaju u vodu, ja bih više da se okrenemo razvijanju plesa i plesne kulture, a ne nekulture pojedinaca. Što reče Gabi Novak “Pamtim samo sretne dane” - rekao je Aleksandar kada su ga pitali da pojasni šta se zapravo desilo.

Sa druge strane, učesnik Marko Mićić, sin pomenutog Predraga, tvrdi da nikakvog sukoba nije bilo.

 

Tanja Bošković i Marko Mićić

- Sve što je gospodin Aleksandar rekao, ja nisam vidio, niti sam prisustvovao bilo kakvom sukobu između njega i mog oca. Upravo sam stigao kući i tata mi kaže da su to sve izmišljotine, u šta ja i vjerujem, jer je moj otac gospodin čovjek i ne bi sebi dopustio takvo ponašanje niti da nekoga tuče. Mislim da je to neki lični animozitet gospodina Josipovića prema mojoj porodici, sa kojom je nekada sarađivao. On i moj tata su 12 godina držali plesnu školu i Aleksandar je na svoj zahtjev raskinuo saradnju i otišao dalje - objašnjava Marko, koji se našao u sredini ovih neizmirenih računa i dodaje:

- Bio sam mali kada se sve to dogodilo, tako da sam sa gospodinom Josipovićem imao korektan odnos i nisam tokom takmičenja njegove kritike shvatao lično već sam na sve klimao glavom. Sve što je uradio u životu poštujem, ali ne znam zašto je sada rekao da ga je moj otac napao.

 

Ivan završio u bolnici nakon finala

Pobjednik šoua Ivan Mihailović samo dan nakon proglašenja završio je u bolnici zbog ozbiljne povrede koljena.

- Sav sam ispovrjeđivan i tek sada osjećam bol, kada su se mišići malo ohladili, jer sam sve ove dane pred finale imao ludački tempo vježbanja. Nisam osjećao bol dok sam igrao u finalu, a onda sam nastavio i na žurci da plešem, što je pogoršalo stanje. Moje tijelo kao glumca nije prosto naviklo na takvu tenziju mišića, jer smo posljednje dvije nedjelje vježbali po cio dan, plus sam imao probe i predstave u pozorištu. Došlo je do zamora mišića i sada moram na razne terapije i masaže - kaže Ivan, za koga se šuška da je u vezi sa parnerkom Marijom Martinović, komentariše kroz osmjeh.

- To što se priča dokaz je da smo toliko vjerno pričali priče o ljubavi kroz ples da smo ih ubijedili.

 

Goca opipala Kokićevu

Luda noć u studiju u Ugrinovcima u bekstejdžu potpuno je opustila pjevače, koji su uz piće čekali da uđu u studio. Za to vrijeme, u ćaskanju su uživale i koleginice Goca Tržan i Ana Kokić, koje su pričale o vježbanju, kilogramima i ostalim ženskim temama. Kako bi provjerila da je Ana dovoljno zategla guzu, Goca je odlučila je opipa kroz tanku bijelu haljinu koju je Kokićeva nosila. Sudeći po izrazu lica, Ana je bila iznenađena, a Goca zadovoljna onim što je lični trener njene koleginice postigao. Za to vrijeme, Gocin dečko Raša pratio je sve što se dešava u bekstejdžu.

Katarini sijevnula „cicamaca“

Voditeljka Katarina Šišmanović nastupila je u revijalnom dijelu “Plesa sa zvijezdama”, iako je ispala među prvima. Ona je briljirala prevrćući se oko kanapa koji je bio zakačen za plafon studija, oko kojeg je radila salto i skakala. Iako je bila u dugoj bijeloj haljini sa prorezima, voditeljka nije računala na fotoreporete koji su ispod nje, pa joj uzak triko ocrtavao više nego što je pokrivao, dok su joj najintimniji dijelovi sijevali van veša.