Otkriven pol djeteta Novaka Đokovića i Jelene Ristić
Novak i Jelena

Čestitamo

Otkriven pol djeteta Novaka Đokovića i Jelene Ristić

Ljekarski pregledi u Monte Karlu otkrili su pol djeteta koji će porodica Đoković dobiti, prenosi Kolektiv.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova buduća supruga Jelena Ristić postaće roditelji dječaka.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, vijest da će porodica Đoković dobiti prvog muškog nasljednika, poznati sportista i njegova izabranica otkrili su na posljednjem ljekarskom pregledu u Monte Karlu, gdje Ristićeva vodi trudnoću. Međutim, buduća gospođa Đoković još nije donijela odluku gdje će se poroditi.

Znali samo prijatelji

- Jelena i Novak su presrećni i nevjerovatno ushićeni zbog saznanja da će im prvo dijete biti muškog pola. Njih dvoje su oduvijek oprezni prema medijima i rijetko otkrivaju detalje iz svog života, a posebno sad kad znaju pol djeteta, pa su tu vijest podijelili samo s najbližim članovima porodice i bliskim prijateljima - priča izvor dobro upućen u život popularnog sportiste i nastavlja:

- O Jeleninoj trudnoći brine tim ljekara u Monte Karlu, na jednoj od najprestižnijih svjetskih klinika, gdje joj je na posljednjem pregledu saopšteno da nosi muško dijete. Roditelji žele da trudnoća i porođaj proteknu u najboljem redu i to im je u ovom trenutku najvažnije. Pored momačke večeri, koju je nakon Rolan Garosa početkom juna proslavio na egzotičnoj Ibici, on je slavio i to što će postati otac nasljednika - tvrdi izvor koji želi da ostane anoniman.

Izabrao snajku

Novak je nedavno otkrio da su on i Jelena već počeli da pričaju o bebi.

- Dragi moji, mnogo vam hvala za sve poruke podrške koje ste mi slali poslije finala. Eh, biće mnogo razloga za slavlje u mjesecima koji dolaze. Uzeo sam malo slobodnog vremena za odmor s momcima i šaljemo vam jedan zajednički zagrljaj. Vidimo se uskoro - poručio je teniski as, koji je nedavno na društvenim mrežama poručio kolegi Janku Tipsareviću da čuva ćerku Emili za njegovog sina.

SVADBA NA SVETOM STEFANU

Podsjećanja radi, Nole je zaprosio Jelenu u Monte Karlu, a svadba će biti održana 10. jula na Svetom Stefanu i na slavlju će biti svjetski džet-set. Oko ovog mjesta tog dana će biti povećane mjere bezbjednosti kako ne bi došlo do neprijatnih situacija. Novak i Jelena upoznali su se prije devet godina tokom školskih dana, kad je Ristićeva išla u Sportsku gimnaziju u Beogradu. Kad je završila prestižni fakultet Bokoni u Milanu, par se preselio u zajednički dom u Monte Karlu.