Bijonsina popularnost opada zbog porodičnih skandala
Bijonse

Obožavatelji razočarani

Bijonsina popularnost opada zbog porodičnih skandala

Zajednička turneja Bijonse i Džej Zija ne privlači pažnju fanova kao što je bilo očekivano, a povod su vjerovatno porodični problemi koji su počeli da dopiru do javnosti…

Njih su svi doživljavali kao savršen par, ali u posljednje vrijeme taj imidž je sve teže održati, naročito poslije incidenta u liftu sa Solanž! Bijonse se toliko trudi da uvijek bude besprijekorna u javnosti, pa je čak odbila i da prisustvuje svadbi Kim Kardašijan, smatrajući da bi to narušilo njen ugled. Sve to i ne čudi s obzirom koliko su ljudi surovi i ne opraštaju kada in neko iznevjeri očekivanja.

Zajednička turneja Bijonse i Džej Zija na početku je djelovala kao da će biti apsolutni uspjeh, jer su karte počele da prodaju kao lude, odmah po najavi.

Međutim, poslije negativne reklame koju je paru donijela tuča iz lifta, interesovanje za turneju sve više opada. Prema najnovijim informacijama, veliki dio karata još uvijek nije prodat.

Ipak, nisu samo porodični problemi u pitanju.

- Od kako je Bijonse objavila svoj novi album, jedino je pjesma Drunk in Love prošla kao veliki hit, ali u posljednje vrijeme je ne čujemo na radijskim stanicama – rekao je izvor za Radar onlajn.

Izvor takođe tvrdi da je tuča između Solanž i Džej Zija izazvala negativan publicitet njihovoj porodici.

- Obožavaoci su ostali zaprepašćeni nakon tuče u liftu - tvrdi izvor.

Turneja pod nazivom On The Run počinje u Majamiju 25. juna.

(24sata.rs)