Ani Nikolić pauk odnio automobil!
Ana Nikolić

Parkirala se na trotoaru

Ani Nikolić pauk odnio automobil!

Popularna pjevačica Ana Nikolić ovih dana baš nema sreće, pa je tako prije dva dana ostala bez svog automobila, koji joj je pauk odnio jer se nepropisno parkirala.

Naime, pjevačica je došla da pogleda kafić svog brata Marka, a svoj četvorotočkaš je ostavila na trotoaru, a nakon nekoliko minuta radnici Parking servisa su ga podigli i odšlepali na obližnji plac za nepropisno parkirana vozila, piše Alo portal.

- Ana je u utorak oko 17 časova došla u lokal kod svog brata kako bi mu pomogla oko renoviranja, a kako je bio koncert „Ajron Mejdena“, ona nije imala mjesta gdje da se parkira. Nekoliko minuta je kružila, a onda je odlučila da automobil ostavi na trotoaru pored lokala, nadajući se da je niko neće dirati. Ipak, poslije određenog vremena, sa terase lokala je vidjela samo kako kamion prolazi sa njenim automobilom na prikolici.

Odmah je skočila sa svog mjesta, ali nije uspjela ništa da učini, jer je on već otišao - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mjesta, a samo nekoliko minuta prije nego što je Ana ostala bez automobila, paparaco ju je uslikao kako pomaže bratu u renoviranju lokala.

- Kada je shvatila da je ostala bez svog automobila, Ana se baš iznervirala, i nije mogla da vjeruje da su pored toliko nepropisno parkiranih vozila odnijeli baš njen. Ipak, brat ju je odvezao do Parking servisa i nakon što je platila kaznu, uzela je svoj automobil. Inače, Ana je u utorak došla kako bi svom bratu Marku pomogla oko dizajna novog kafića koji otvara.

Poznato je da Ana ima svoju modnu kolekciju i da se veoma razume u modu, tako da nije čudno što je Marko ovaj dio prepustio baš njoj. Pored toga, ona je dovela balerine iz pozorišta na Terazijama koje će večeras na otvaranju izvesti koreografije koja će sigurno oduševiti sve goste - kaže izvor koji je upućen u cijelu priču.

Redakcija portala Alo u namjeri da saznaju koliku je Ana kaznu platila, pokušali su da kontaktiraju pjevačicu, ali do zaključenja ovog broja nisu uspjeli.