Majki Daglas i Ketrin Zita Džons srećniji nego ikada
Majki Daglas i Ketrin Zita Džons

Izgladili odnos

Majki Daglas i Ketrin Zita Džons srećniji nego ikada

Poznati glumački par Majki Daglas i Ketrin Zita Džons su prošlog ljeta objavili da se razvode. Međutim nakon nekog vremena uspjeli su da izglade odnos i sada se slažu bolje nego ikada...

Naime, avgusta prošle godine magazin "Star“ je pisao o razvodu Majkl Daglasa i Ketrin Zite zbog glumičinog bipolarnog poremećaja.

Ova vijest iznenadila je mnoge budući da je ovaj par prošao zajedno kroz mnoge teškoće. Ketrin je bila uz Majkla dok se borio sa rakom grla, a on uz svoju suprugu kroz njenu borbu protiv bolesti bipolarnog poremećaja, koja se manifestuje stalnim promjenama raspoloženja.

Ipak, njihovo pojavljivanje na dodjeli Oskara ove godine potvrdila je pretpostavke da su uspjeli da pronađu rješenje.

Sada je i sam glumac izjavio kako brak ne smijemo da uzimamo zdravo za gotovo.

"Brak će cvjetati i napredovati ako ga njegujete, a ako ga ignorišete, osušiće se“, objasnio je glumac koji kaže kako mnogo više pažnje posvećuje porodici.

"Nekada svu energiju usmjerite na nevažne ljude i više se trudite oko njih nego oko svojih najbližih“, kaže glumac koji sada najviše vremena provodi sa svojom suprugom i djecom.

Glumački par koji je u barku već 14 godina ipak je uspio da prebrodi teškoće i sada je srećniji nego ikada, piše superžena.