Lepa Lukić preživjela dramu u avionu!
Lepa Lukić

Pjevačicu držali 32 sata na aerodromu

Lepa Lukić preživjela dramu u avionu!

Legenda narodne muzike Lepa Lukić nedavno je preživjela pravu dramu kada su joj rekli da je avion kojim treba da putuje u Toronto pokvaren, a na pisti se sve vrijeme pušio. Pjevačica je 32 sata provela na aerodomu u Londonu, a kako je nekoliko letova propustila, nije stigla na zakazan nastup, piše portal Alo.

- Lepa je preživjela pravi pakao na aerodromu u Londonu, a agonija je trajala 32 sata. Ona je nekoliko puta ulazila u aviona i izlazila jer su bili pokvareni, a jedan se čak i pušio na pisti. Zbog loše organizacije na aerodromu, zakasnila je na nastup u Torontu - kaže izvor blizak pjevačici.

- Jao, bilo je strašno. Ja sam našim avionom otišla do Londona, gdje je trebalo u Toronto da odem. Prvo smo čekali četiri sata taj avion, pa kad smo ušli u avion, tamo su nas držali još dva sata, da bi nam onda rekli da je avion pokvaren i da moramo svi da izađemo.

Onda smo čekali sljedeći avion, gdje su nas smjestili i nahranili. Poslije nekog vremena su došli i rekli da se i taj avion pokvario. Mi šta ćemo, opet izašli iz aviona. Tamo su nam dali neki vaučer za spavanje u hotelu. Ali ni tamo nismo mogli dugo da budemo, samo smo opustili malo noge i krenuli da nađemo let za Toronto. Sreća pa sam tamo poznavala neke ljude koji su mi pomogli i pravili društvo. Oko 6 ujutru smo se vratili na aerodom i let za Toronto je bio popunjen, i imali smo samo onaj za Otavu.

Mi uzmemo taj let, šta ćemo, kad nema nigdje naših stvari, nisu stigle u London. A nisu nam dali da odemo dok svi koferi ne izađu, da bismo znali da našeg nema. I tako ja propustim let i za Otavu. Uglavnom sam izračunala da sam 32 sata provela tamo - priča Lepa i nastavlja:

- Trebalo je u četvrtak da stignem tamo, kako bi u petak i subotu pjevala, a ja sam stigla u petak oko 11 uveče i propustila tezgu. Ni onaj čovjek tamo nije znao šta gdje sam. U povratku uopšte nisam htjela da idem preko Londona, već drugim putem, i morala sam 600 dolara da dodam. Jedva sam se snašla. Stvarno sam se mnogo plašila, nisam mogla da spavam, nije svejedno kad vam kažu da su dva aviona pokvarena - kaže Lepa Lukić.

Lepa: Plakala sam kad mi je drugarica dala pomoć za Srbiju!

Lepa Lukić je ponosna na svoju prijateljicu iz Hrvatske Dragu Tešić, koja je po pjevačici poslala pomoć za poplavljene u Srbiji.

- Moja prijateljica Hrvatica Draga Tešić, koja je udata za Srbina Svetina Tešića, po meni je poslala pozamašnu sumu novca za sve ljude koji su ugroženi zbog poplavama Srbiji. Kada mi je to dala, ja sam zaplakala, a i ona isto. Jedna Hrvatica pomaže Srbiji, to je mnogo lijepo. Ja sam tu pomoć odnijela u halu 3, jer tamo još ima ljudi, a bila sam i u „Areni“, gdje su me ljudi prepoznali, iako sam imala masku. Zajedno smo pjevali „Od izvora dva putića“ i malo sam ih tamo opustila. Bilo je lijepo - kaže Lepa.