Evo sa čim se djeca Vil Smita igraju!
Vil Smit sa sinom

Bizarno

Evo sa čim se djeca Vil Smita igraju!

Mnoge slavne ličnosti su poznate po svom ekstravagantnom ponašanju, nije ni rijetko da imaju i čudne kućne ljubimce, a djeca slavnog holivudskog glumca Vila Smita su možda otišla korak dalje.

Neimenovano izvor je za “Us Weekly” otkrio kako Vilova djeca Džejden i Vilou za ljubimce imaju zmije koje čak i spavaju sa njima.

Međutim slavne roditelje Džejdi Pinket Smit (42) i Vila Smita (45) očekuje razgovor sa socijalnim radnicima jer su njihova maloljetna djeca na Instagramu objavljivala fotografije na kojima su razgolićena, a osim toga roditelji ne vode računa šta se to djeci mota po krevetu.

Trinaestogodišnja Vilou Smit, obožava zmije, pa u svojoj sobi ima čak deset zmija. Neke od njih nisu čak ni u terarijumu, a neke spavaju s njenim bratom Džejdenom (15), piše superžena.

“Kao i njen stariji brat i Vilou obožava zmije koje često umiju da im se zavuku i u krevet. Ipak najgore od svega je što ih Džejeden naziva svojim djevojkama”, otkrio je izvor za “Us Weekly”.

Vilou je svoju prvu zmiju, bou, dobila kada je imala samo sedam godina.Odrasla boa može biti teška i do 25 kilograma, a dugačka tri metra.