Šeril Kol: Tetovaža me je koštala kao jedan automobil! (FOTO)
Istetovirana guza Šeril Kol

Fanovi ostali bez teksta

Šeril Kol: Tetovaža me je koštala kao jedan automobil! (FOTO)

Fanovi pjevačice Šeril Kol ostali su bez teksta kada je zgodna Britanka objavila sliku tetovaže svoje zadnjice koja je cijela prekrivena ružama, a sada je otkrila i šta je bio razlog za ovakav potez i koliko ju je ovo "zadovoljstvo" koštalo, piše Blic.

U intervjuu koji je dala u jednoj televizijskoj emisiji pevačica je izjavila kako je, nakon što je bila u teškom stanju i bolovala od malarije, donela brojne odluke u svom životu, a neobična tetovaža je jedna od njih.

"Pošto sam se izliječila od malarije napravila sam listu stvari koje moram da uradim, jer sam tada shvatila koliko je život u stvari kratak. Tetovaža je bila pri vrhu te liste", izjavila je Šeril Kol.

Na pitanje koliko ju je to koštalo, odgovorila je: "Niko Hurtado, koji je radio tetovažu je izuzetan umjetnik čiji rad vrijedi svakog penija. Samo ću reći da je cijena bila u hiljadama funti, vjerovatno biste mogli da pazarite solidan automobil za taj novac".

Podsjetimo, Britanka je kontroverznu tetovažu uradila krajem avgusta prošle godine i fotografiju objavila na društvenoj mreži Instagram.