Stingova djeca neće naslijediti njegove milione
Sting

Želi da sami uspiju u životu

Stingova djeca neće naslijediti njegove milione

Čuveni pjevač Sting (62) izjavio je da njegova djeca neće naslijediti njegovih 180 miliona funti. Razlog ove odluke je njegova želja da oni zarade svoj novac i sami izgrade karijere.

Jedan od najuspješnijih rok muzičara, Gordon Samner, poznatiji kao Sting, uspio je da zahvaljujući svom talentu i upornosti zaradi milione.

Međutim, Sting nije oduvijek živio u izobilju – odrastao je u siromašnoj porodici, a kada se obogatio nikada nije zaboravio svoje korjene i početke.

Zato je odlučio da osamostali svoje sinove i ćerke i ne ostavi im mnogo od svog bogatstva koje je procjenjeno na 180 miliona funti.

Frontmen grupe "Police" izjavio je da očekuja da njegova tri sina i tri ćerke rade i da ionako neće ostati puno novca za njih.

Za muzičara radi oko 100 ljudi, pa sam umjetnik ne očekuje da će ostati mnogo novca.

- Rekao sam im da neće biti novca, jer ćemo sve potrošiti. Imamo mnogo obaveza. Sve što stigne, mi trošimo. Uostalom, moraće da rade. Sva moja djeca to znaju i rijetko mi traže novac, što veoma cijenim i poštujem. – rekao je pjevač.

On je dodao da je uvijek tu za svoju djecu ukoliko se nađu u nekoj nevolji, ali i da su vaspitani tako da nikada zapravo i nemaju priliku da ih slavni otac vadi iz problema.

Sting je ponosan na svoju djecu za koju kaže da imaju radnu etiku i da su vrijedni i da oni sami žele da uspiju bez njegove pomoći.