Suprug joj se ubio pošto se ona slikala sa Leonardom Dikapriom
Kejti Kliri

Izvršio samoubistvo

Suprug joj se ubio pošto se ona slikala sa Leonardom Dikapriom

Suprug modela Kejti Kliri ubio se mjesec dana pošto je ona slikana kako se zabavlja sa Leonardom Dikapriom u Kanu, prenosi Blic.

Endrju Stern (40) izvršio je samoubistvo u nedelju u streljani, samo nekoliko nedelja pošto je njegova supruga (32) Kejti Kliri  slikana kako se provodi sa Leonardom Dikapriom u Kanu.
Kako kažu izvori bliski ovoj porodici, Endrju je bio depresivan i prolazio je kroz težak period, jer se razvodio od Kejti. Sa druge strane, par je prolazio i kroz velike finansijske probleme.
Prijatelji kažu da je kap koja je prelila čašu bila provod Kejti i Leonarda Dikapria u Kanu prošlog meseca.
Njih dvoje su plesali pripijeni jedno uz drugo, a glumac joj je šaputao na uvo. Inače, on je u vezi sa modelom Toni Garn.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.