Srećna sam kada je i Danilo srećan!
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac

Srećna sam kada je i Danilo srećan!

Pjevačici Nataši Bekvalac dozlogrdilo je da je spajaju sa raznim muškarcima pa je željela da jednom za svagda razriješi dileme, piše Story.

Na pitanje da li je istina da je na Ibicu otputovala zato što se tamo odmarao teniser Novak Đoković, u dahu je dogovorila: "Istina je. Naravno da sam zbog toga otišla", rekla je Ekskluzivu,  a potom se nadovezala na spekulacije da je na pomenutom španskom ostrvu hapšena zbog snimanja spotana nedozvoljenim lokacijama.

"I to je istina kao i to da sam tamo bila sa svim svojim bivšim momcima", dodala je kroz osmijeh i istakla da nema ništa protiv toga što je njenu ćerku prije nekoliko dana u bioskop vodila odbojkašica Maja Ognjenović, djevojka njenog bivšeg muža Danila Ikodinovića.

"Srećna sam kad je moj bivši muž srećan. Važno je da mi se ćerka od njega vraća nasmijana", zaključila je pop zvijezda.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.