Zorica Brunclik: Ljubomorna sam na Lepu Brenu!
Zorica Brunclik

Pjevačica se priprema za koncert

Zorica Brunclik: Ljubomorna sam na Lepu Brenu!

Pjevačica Zorica Brunclik uveliko se priprema za koncert koji će imati u “Kombank areni”, a tom prilikom pokušava i da skine nekoliko kilograma, ali joj to ne ide od ruke, piše portal Alo.

Tako je u jednoj televizijskoj emisiji izjavila da je ljubomorna na Lepu Brenu, jer mnogo dobro izgleda, dok ona muku muči sa svojom figurom.

- Pokušavam da skinem kilograme pred koncert koji ću imati, ali mi to nikako ne ide od ruke. Kad vidim Lepu Brenu kako izgleda, ljubomorna sam na nju, ne mogu da vjerujem kakvu liniju žena ima - izjavila je Zorica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.