Svi detalji Novakove i Jelenine svadbe!
Novak i Jelena

Svaki dan nove informacije!

Svi detalji Novakove i Jelenine svadbe!

Vjenčanje Novaka i Jelene izaziva veliku pažnju kako medija tako i njihovih fanova, a oni se ipak trude da ono ostane što je više moguće u krugu najbližih ljudi.

Ipak, mediji su došli do još detalja.
Naime, svadba bi trebalo da počne 9. jula i da traje dva dana, prenosi Prva.rs.
Crkveno vjenčanje planirano je za 10. jul u Crkvi Sv. Stefana, na istoimenom crnogorskom poluostrvu.
Goste će zabavljati „Femili bend“ i Bane Belajev. Đokovići gaje kult porodice, tako da se ime ovog benda, koji su i ranije angažovali na slavljima, potpuno uklapa.
"U Grčkoj sam trenutno i vraćam se u subotu, pa možemo tada da se čujemo. Kad dođem, sve ću znati", rekao je Belajev za Blic.
Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake, posebno uz hitove Tome Zdravkovića i da mu je omiljena pesma „Kafana je moja sudbina“, pa će se ona sigurno naći na repertoaru za svadbu. Đoković je nereijtko uzimao mikrofon od Baneta Belajeva i pjevao. A šta mu je svirao bend?

- On stalno mijenja omiljene pjesme - uz smijeh je dodao Belajev, ne želeći da otkriva detalje. 

Na vjenčanju se ne očekuju zvanice iz svjetskog džet-seta, a jedan broj gostiju direktno sa svadbe ide sa Đokovićima na finale Mundijala u Brazilu. Bilo je planirano da i Nole putuje u Rio sa prijateljima, ocem i braćom, ali zbog Jelenine trudnoće od toga je odustao i ostaće uz suprugu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.