Pogledajte na šta liči nekada najseksi žena svijeta!
Deniz Ričards

Deniz Ričards

Pogledajte na šta liči nekada najseksi žena svijeta!

Nekada prelijepa Deniz Ričards koja je godinama važila za najveću holivudsku seks-bombu, skoro da se prepolovila i od nekadašnje zanosne glumice ostali su samo kost i koža!

Deniz (43) koja godinama pati od poremećaja u ishrani, u posljednjih nekoliko mjeseci je drastično smršala, i čak i njeni najbliži prijatelji kažu da ne više ne liči na sebe, piše Telegraf.

Glumica koja ima troje djece, dvije ćerke Sem i Lolu iz braka sa Čarlijem Šinom od kojeg se razvela 2006, kao i usvojenu ćerku Eloiz, trenutno je po mišljenju mnogih, uveliko u prvoj fazi anoreksije.

fnueh8ijee83urf

Foto: Profimedia/Startraks
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.