Rijana zakopčana do grla na naslovnici časopisa (FOTO)
Rijana

Obukla se

Rijana zakopčana do grla na naslovnici časopisa (FOTO)

Nema golih grudi ni zadnjice, nema izazovnih poza, ni traga golotinji i bezobrazluku...Rijana se obukla!

Providne haljine, seksi naslovnice i kompromitujuće fotografije na Instagramu najbolje opisuju "lik i djelo" pjevačice sa Barbadosa, prenosi Blic.

Ipak, Rijana je od "kontroverzne" ili golišave umjetnice koju prozivaju ostale koleginice, prešla dalek put...do naslovnice magazina "Harpers bazar" na kojoj je potpuno obučena.

nvcncniw93ud

Tek da se zna, Rijana bi vjerovatno i ovdje "izvrdala", ali je riječ o arapskom izdanju časopisa, tako da je htjela-ne htjela morala da se pokrije.

Nije da nam smeta Rijanina golotinja, ali za promjenu je lijepo vidjeti je i u drugačijem izdanju

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.