Manekenka zaspala tokom intervjua za
Kara Delevinj

Smorila se

Manekenka zaspala tokom intervjua za "Vog"

Manekenka Kara Delevinj (21) nedavno je provela nekoliko sati prilikom opširnog intervjua za "Vog" - spavajući. Ova poznata ljepotica je imala ugovoren sastanak sa britanskom novinarkom Plam Sajks, na koji je zakasnila čitavih pola sata jer se uspavala. Da zaista ne može da odoli spavanju dokazala je i tokom intervjua, kada je zaspala i ostavila novinarku da je čeka.

- Uvijek se probudim 10 minuta prije nego što treba da stignem negdje - izvinila se manekenka što kasni.

Kara i Plam su se našle u najluksuznijem spa centru u Londonu, i planirale su da se prvo opuste uz masažu, a onda da posjete jednu farmu na selu, nakon čega će zajedno otiću na otvaranje galerije te večeri. Kako je ovo trebalo da bude opširan intervju - profil, ove dvije žene su planirale da cijeli dan provedu zajedno i da se dobro upoznaju. Ali, nije im se dalo.

Nakon što se masaža završila, Plam je izašla iz sobe i mirno čekala Karu. Međutim, maserka je obavještava da je manekenka zaspala tokom masaže. Novinarka je, misleći da imaju cijeli dan, odlučila da je pusti da spava do ručka. Ali, nešto kasnije, na vratima se pojavila Karina asistentkinja, koja je došla da pokupi manekenku i da je odvede na audiciju za film. Nakon toga mora da se šminka i sređuje, da proba haljine Stele Mekartni, pa ide na "Fendi" žurku, i dan završava na večeri sa Karlom Lagerfeldom.

- Jako mi je žao! Tonem u san gdje god da se nađem. Neko me je nedavno pitao da li mogu da objave knjigu mojih pospanih fotografija, jer ih ima toliko - objašnjava manekenka, sa velikim podočnjacima ispod očiju.

Pored svih obaveza, Delevinjova svake večeri izlazi i redovno puni britansku štampu fotografijama iz noćnog provoda. Međutim, ona tvrdi da njen konstantan umor nije zbog izlazaka, već zbog toga što je stalno u avionu.

- Zapravo, u poređenju sa drugim ljudima iz moje generacije, ja izlazim tako rijetko - zaključila je Kara.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.