Džordž Kluni upoznao buduću taštu
Džordž Kluni i Amal Alamudin

Ugostio je u svojoj vili

Džordž Kluni upoznao buduću taštu

Džordž Kluni stavljen je na test prilikom upoznavanja sa budućom tazbinom. Prošao je sa svim peticama...

Što se karijere tiče, nema prepreka za Džordža Klunija. Ni sa ženama nije imao neuspjeha u prošlosti. Međutim, kada je došao trenutak da upozna majku svoje vjerenice Amal Alamudin, Kluni se ozbiljno preznojio. 

kluniamal33

Odlučio je da će im najprijatnije biti u njegovoj vili na jezeru Komo u Italiji, pa je privatnim avionom prevezao Amal i njenu majku Bariu u njegovu 25 miliona vrijednu vikendicu. Sigurni smo da im je tamo bilo najprijatnije, a mama je kupljena za sva vremena, prenosi prva.rs.

komokluni11

Klunijeva vila na jezeru

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.