Za ovom ljepoticom i dan danas uzdišu mnogi muškarci (FOTO)
Sindi Kraford

Lijepa i u 48. godini

Za ovom ljepoticom i dan danas uzdišu mnogi muškarci (FOTO)

Manekenka Sindi Kraford izgleda da nema namjeru da ostari. Američka seks-bomba, koja je u krajem februara napunila 48 godina, može da se pohvali zanosnom figurom a za ovom ljepoticom uzdišu i dan danas mnogi muškarci, prenosi portal Alo.

Manekenka Sindi Kraford (48) i dalje izgleda fenomenalno, a za njom uzdišu mnogi muškarci širom svijeta.

cindy99

Sindi je počela da se bavi manekenstvom davne 1987. godine. Tokom svoje više nego uspješne karijere snimila je editorijale za mnoge poznate svjetske časopise i brendove, a svoju seksi liniju pokazala je i na snimanju reklame jedne poznate robne marke, piše telegraf.

Inače, bivša žena Ričarda Gira danas je udata za bivšeg manekena Rendija Gerbera, sa kojim ima dvoje djece.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.