Kako bi kralj popa izgledao danas da se nikada nije podvrgao estetskoj hirurgiji?
Majkl Džekson

Majkl Džekson

Kako bi kralj popa izgledao danas da se nikada nije podvrgao estetskoj hirurgiji?

Povodom obilježavanja petogodišnjice od smrti američkog pjevača Majkla Džeksona, jedan britanski tabloid je želio da sazna kako bi kralj popa izgledao sa 50 godina da se nikada nije podvrgao estetskoj hirurgiji.

Foto-robot, nastao u digitalnoj tehnici, koji je objavio list ‚‚Metro‚‚ prikazuje jednog sasvim drugačijeg čovjeka: sa kratkom, kovrdžavom kosom, brkovima, poput svog oca Džoa Džeksona, i identičnim nosem kao sa početka karijere, kada je sa svojom braćom pjevao u grupi "Džekson fajv".

mdz

Fotografija je naljutila mnoge fanove kralja popa.

"Neko u Metrou bi trebalo da bude najuren zbog ovog", poručio je jedan gnevni Majklov obožavalac.

Pjevač, koji je preminuo 25. juna 2009. od prekomjerne doze anestetika propofola, ostavio je dubok trag ne samo u muzici, već i u plesu, modi, kao i u popularnoj kulturi uopšte.

Bio je jedan od komercijalno najuspješnijih i najuticajnijih zabavljača svih vremena.

Dva puta je uvršten u "Rokenrol kuću slavnih", a tokom karijere je osvojio 15 Gremi nagrada i 26 američkih muzičkih priznanja, te prodao preko 750 miliona primjeraka albuma širom svijeta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.