Ceca: Volim jake i sposobne muškarce!
Ceca

Priznaje da je usamljena

Ceca: Volim jake i sposobne muškarce!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je ista kao i sve ostale žene, te da joj treba pažnja, ljubav i nježnost, prenosi Telegraf.

- Nisam ja, samo zato što mi je posao javan, drugačija od drugih žena i meni treba neko da me voli. Sebe ne doživljavam kao nedostižnu ženu. I ja sam kao sve ostale žene, nježna, osjetljiva i gladna ljubavi. Kao i sve one, ljepša sam i puna energije kada sam emotivno ispunjena - otkriva Ceca i na pitanje da li je možda problem u njenim visokim kriterijumima, kroz šalu kaže:

- Volim jake i sposobne muškarce i čekam da oni preuzmu inicijativu, jer to ih i čini jačim polom. Sa druge strane, nisam neko ko se femka i kada mi se neko dopadne, jasno mu to stavim do znanja. Voljela bih da mi se desi ljubav, ali više od mene to želi moja porodica, koja priželjkuje nekog ko će me usrećiti i pružiti mi ljubav - ističe muzička zvijezda za Alo i ne krije da ima udvarača, ali da još uvijek niko od njih nije osvojio njeno srce.

- Udvarača mi ne manjka, ali još uvijek nema onog pravog. S obzirom na to da ne volim da izlazim i da većinu vremena provodim u kući, prijatelji se šale sa mnom kako će taj pravi morati da mi najavi kućnu posjetu. Moja deviza je da će pravi doći kada se najmanje budem nadala i da mu neće biti problem da me nađe gdje god da sam - kroz smijeh priča Ceca.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.