Dragana Mirković: Još uvijek sam u bolnici!
Dragana Mirković

Oporavlja se od teške povrede kičme

Dragana Mirković: Još uvijek sam u bolnici!

Zvijezda narodne muzike Dragana Mirković, koja je prije 15 dana imala udes sa suprugom Tonijem, još uvijek je u bolnici, gdje se oporavlja od teške povrede kičme. S obzirom na to da se do sada nije oglasila, pjevačica je juče odgovorila na poruke našeg lista, ali kratko, jer je sve vrijeme pod nadzorom tima ljekara.

Uz nadu da se već oporavila, redakcija portala Alo je pitala kako se osjeća, ali je ona rekla da je još uvijek hospitalizovana.

- Oprostite, ali još sam u bolnici i ne mogu trenutno ništa opširnije da vam kažem. Pozdravljam vas - kratko je odgovorila Dragana.
Kako saznaje Alo, ona je očekivala da će se mnogo brže oporaviti, ali se sam tok liječenja iskomplikovao, pa će do daljnjeg ostati u bolnici u Beču, gdje je smještena u jednom od apartmana. Doktori su nakon udesa mislili da su povrede blaže, ali su ubrzo utvrdili teže povrede kičme kod Dragane, zbog čega će oporavak trajati tri mjeseca.
Pored utega i lijekova koje pije za bolove, pjevačicu očekuje i period terapija, vježbi i masaža. O njoj, na odeljenju ortopedije, brine tim ljekara, među kojima su najbolji stručnjaci.
Podsjećanja radi, Dragana i njen suprug Toni imali su saobraćajku osmog juna, kada su se vraćali iz Ciriha u Beč, gdje inače žive.
- Dragi naši, želimo da vas obavijestimo da su Dragana i njen suprug Toni imali lakšu saobraćajnu nezgodu. Hvala bogu pa nije ništa ozbiljno, ali će im biti potrebno desetak dana oporavka - stajalo je dan nakon nesreće u saopštenju njihovog PR tima, kada su svi mislili da su posljedice njihovog udesa blaže.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.