Rakel Velč: Savršen izgled je njena opsesija (FOTO)
Rakel Velč

Ne izlazi iz teretane

Rakel Velč: Savršen izgled je njena opsesija (FOTO)

Bila je seks simbol gotovo pet decenija, a u sada je dokazala da i dalje može da ide u korak sa duplo mlađim damama. Ova 73-godišnja diva uočena je kako odlazi na večeru u uskoj zmijskoj haljini koja je isticala njenu savršenu figuru.

Poznata po figuri pješčanog sata, Rakel Velč je blistala u tirkiznoj haljini koja je istakla njene savršene obline. Uz to je imala i uvijek isfeniranu frizuru, kao i diskretne zlatne minđuše. Cio izgled začinila je sandalama u tirkiznoj boji i "Guči" crnom torbicom. Rakel se uputila na večeru u njen omiljeni restoran "Craig's" u Zapadnom Holivudu, prenosi kolektiv.

Rakel je rođena u Boliviji, al je još kao mala došla sa roditeljima u Kaliforniju. Cio život težila je uspjehu na poslovnom planu i karijera joj je uvijek bila prioritet. Kako mediji tvrde, muževi su je ostavljali baš zbog toga što su joj karijera, ali i savršen izgled uvijek bili opsesija. Navodno se i od četvrtog muža razvela baš zbog toga što je opterećena time da izgleda mladoliko i da je posvećena samo sebi.

rakel3049jr

Rakel se udavala četiri puta i ima dvoje djece. Kako je sama rekla, nije im bila dobra majka, a za to što su izrasli u dobre ljude zaslužan je njihov otac Džejms. Rakel su uvijek pratile stereotipne uloge seks simbola, pogotovo poslije pojavljivanja na naslovnici čuvenog magazina "Plejboj". Ona je, kako kaže, ponosna na sebe što je sve to izdržala i što je izgradila ime u Holivudu. Bez obzira na to što gazi osmu deceniju, Rakel ne odustaje.

Ona je nedavno u jednom intervjuu otkrila tajnu svog savršenog izgleda, a to uključuje gotovo svakodnevne naporne treninge.

- Svako jutro radim jogu, šest dana u nedjelji. Obično ustajem oko šest, istegnem se i radim vježbe disanja. Onda se osjećam spremno za 45 minuta kardio treninga i vježbe sa tegovima. Rekla bih da vježbam šest dana u nedjelji po dva sata dnevno i obožavam to. Osjećam se fenomenalno i puna energije, kunem se u vježbanje. Ako ne koristite svoje tijelo, izgubićete ga - tvrdi Rakel.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.