Tanja Savić : Imala sam velike planove za porodicu, ali sam ostala bez ičega!
Tanja Savić

Priznala

Tanja Savić : Imala sam velike planove za porodicu, ali sam ostala bez ičega!

Pjevačica priznaje da je ostala bez ičega, iako je imala velike planove, te da je za sve kriv njen otac.

Folk pjevačica Tanja Savić nedavno je ostala bez svog doma jer je njen otac odlučio da nekretninu zavede na svoje ime, a kada je ona poželjela da je proda, to joj nije dozvolio, prenosi portal Alo.
- Ja sam godinama davala pare mami da mi čuva novac i oni su kupili kuću. Ja tada nisam bila tu, a oni su je prepisali na tatino ime. Sada kada je došlo vrijeme da meni novac treba, nisam mogla da dobijem odobrenje da mogu da prodam kuću - rekla je Tanja za SrbijaDanas.com i navela da je u pitanju oko 100.000 eura.
Nakon svega što se desilo Tanja ne razgovara sa ocem, dok je sa majkom bratom i sestrom u dobrim odnosima.
- Razočarana sam jako. Imala sam velike planove za sebe i svoju porodicu, a sada sam ostala bez ičega, teško mi je zbog toga. Međutim, život ide dalje, ja ću zaraditi - rekla je Savićeva, koja ipak ne planira da novac traži sudskim putem jer se ipak radi o njenoj porodici.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.