Seka Aleksić: Muškarci se raspituju za mog supruga!
Seka i Veljko

Mjerkaju ga gejevi

Seka Aleksić: Muškarci se raspituju za mog supruga!

Pjevačica Seka Aleksić rekla je da joj normalno što se djevojke raspituju za njenog supruga, ali da su to počeli da čine i muškarci, prenosi Kurir.

Seka Aleksić je prije nekoliko dana podigla veliku prašinu kada je objavila fotografije iz teretane na kojima nosi kombinezon sa printom ljudskog tijela, a društvo joj prave profesionalni rvač i njen suprug Veljko Piljkić.

piljkic

Seka je istakla da su se mnoge djevojke nakon slika golog torzoa raspitivale za njenog muža, ali da su počeli da se raspituju i muškarci.

"Djevojke nisu smjele ili im je bilo glupo da komentarišu mog muža pa su rekle "Ko je ovaj lijevo?" Ali, ajde što su djevojke, nego su i muškarci počeli da pitaju "Ko je ovaj lijevo?". Neki su tražili da mu kupe ovog lijevog za rođendan", ispričala je Seka za Ekskluziv.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.