Sin voditeljke Suzane Perović ponovo pred licem pravde!
Suzana Perović

Nikola bio na potjernici zbog izbjegavanja suda

Sin voditeljke Suzane Perović ponovo pred licem pravde!

Sin voditeljke i bivše farmerke Suzane i estradnog menadžera Vlade Perovića, Nikola, nakon što je odležao kaznu zatvora zbog pljačkanja pumpi, ponovo će se naći pred licem pravde, piše portal Alo.

Njemu će početkom jula u Prvom osnovnom sudu u Beogradu biti suđeno u drugom postupku zbog nasilničkog ponašanja, dok će mu otežavajuća okolnost biti to što se našao na policijskoj potjernici.

Naime, on je dugo bio nedostupan nadležnim organima, zbog čega je za njim raspisana potjernica, jer je u pitanju ozbiljno krivično djelo.
- Policajci su tek nedavno uspjeli da Nikoli uruče poziv za sud, nakon čega je zakano suđenje za osmi jul, kada će optuženi biti saslušan. On se tereti za nasilničko ponašanje, i to je sve što je za sada poznato. On je u prethodnom procesu u vezi sa pljačkom, 13. marta 2013. godine, proglašen krivim u Prvom osnovnom sudu zajedno sa još šestoricom učesnika i tu kaznu je odslužio - kaže izvor.
Podsjećanja radi, on je u zatvoru bio u periodu dok je Suzana bila u rijalitiju “Farma”, ali je u međuvremenu izašao. Vlada je tada, kako bi voditeljku obavijestio da im je sin izašao iz zatvora, poručio po pjevačici Nadi Topčagić, koja je bila gost u Lisoviću, šifrovanu poruku. Tada je Nada prišla Suzani i ne znajući o čemu se radi rekla “sin ti se vratio iz inostranstva”.
Sve vrijeme dok je Nikola bio u zatvoru svi članovi porodice Perović oštro su demantovali te informacije, iako je na sajtu suda jasno pisalo njegovo ime, kao i presuda.
- Oni se trude na sve načine da zaštite svoju porodicu, ali ne uspijevaju da smire Nikolu. Vlada ga je čak uveo u porodični biznis oko nekretnina, ali bezuspješno - kaže izvor blizak voditeljki a voditeljka se do zaključenja ovog broja nije javljala za komentar.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.