Kim Kardašijan napušta rijaliti?
Kim Kardašijan

Porodica u panici

Kim Kardašijan napušta rijaliti?

Američka starleta Kim Kardašijan, zvijezda rijalitija “Keeping Up With The Kardashians”, navodno želi da napusti ovaj program koji ju je proslavio. Kako navode strani mediji, supruga hip-hopera Kanje Vesta misli da je prerasla ovaj šou.

- Ona osjeća da je prerasla ovaj rijaliti. Kim je nedavno vrištala na svoju majku i rekla:” Završila sam sa ovim šouom”. Kardašijanova želi da se sada da se posveti drugim projektima, kao i porodici – rekao je izvor blizak porodici Kardašijan.

Ukoliko se Kim odluči da napusti rijaliti, njena porodica mogla bi da ostane bez milionskih prihoda.

Foto: AP/Tanjug

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.