Zašto je jedan gej portal izdao uvjerenje Vladu Georgievu da je heteroseksualac (FOTO)
Vlado Georgiev

Saznajte

Zašto je jedan gej portal izdao uvjerenje Vladu Georgievu da je heteroseksualac (FOTO)

Uredništvo GayEcho Web Portala izdalo je Uvjerenje o heteroseksualnosti za Vlada Georgieva.

Vlado Georgiev je u subotu održao koncert u Nišu, nakon kog ga je jedna Nišlijka pitala da li je gej.

Svoj odgovor na to pitanje objavio je na Tviter profilu: "Startovala me izvjesna glupača, inače teniserka iz Niš s pitanjem: "Da li sam gej"?! Seljanko, nađi nekoga da te malo džarne! Pu, je**em ti budale", napisao je Georgiev.

Odmah je uslijedila reakcija iz GayEcho Web Portala. Oni su mu izdali uvjerenje da je heteroseksualac.

uvjerenje

- Njegova seksualna orijentacija je u više navrata budila interes javnosti, ali nikada do sada reakcija nije bila ovako burna. Kako ne bi i ubuduće ispadao ovakav nevaspitani seljak, GayEcho Web Portal je odlučio da mu pomogne i dodijeli Uverenje o heteroseksualnosti, koje može da pokazuje kad mu se postave ovakva, za njega očigledno škakljiva pitanja. Nadamo se da će izdavanje ovog Uvjerenja o heteroseksualnosti zaustaviti spekulacije o njegovoj seksualnosti i da će njegovoj napaćenoj duši najzad donijeti mir.

Ovom prilikom pozivamo sve javne ličnosti kao i građane i građanke Republike Srbije koje muči slična muka, da nam se obrate kako bi i oni dobili Uvjerenje o heteroseksualnosti.", poručuju u GayEcho Web Portalu.

Do sada ovo uvjerenje je izdato Milanu Stankoviću, Dejanu Milićeviću, Aleksi Jeliću, Danijelu Alibabiću, dok je Mariji Šerifović "zbog nepoštovanja pravila i standarda koje ovo Uvjerenje propisuje isto oduzeto".

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.