Viktor Živojinović: Kad odu mama i tata na more pravim žurku za pamćenje!
Viktor Živojinović

Željan provoda

Viktor Živojinović: Kad odu mama i tata na more pravim žurku za pamćenje!

Najmlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, prisustvovao je finalnoj večeri "Zvijezda Granda" i tom prilikom otkrio da jedva čeka da isprati roditelje na more, kako bi napravio veliku žurku.

brena

"Jedva čekam da se sve ovo završi pa da izbacim mamu i tatu iz kuće i organizujem ludu zabavu. Čim odu na ljetovanje, bacam se na organizaciju. Ne očekujte da ću vas zvati. Biće to privatna proslava, bez novinara", rekao je šesnaestogodišnji Viktor. 

Na pitanje da li je zadovoljan Mirzinom pobjedom ili je imao nekog drugog favorita, Viktor nam je odgovorio diplomatski.

"Za mene je pobjednik onaj ko dobije najviše SMS glasova. Favorit publike je i moj favorit, ko god da je u pitanju. Niko me nije posavjetovao da vam ovako odgovorim. To je moje mišljenje. Ako publika kaže taj je najbolji, onda on i jeste najbolji. Ali vrijeme će pokazati ko će se izdvojiti", kaže Viktor.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.