Novak Đoković: Želimo privatnost na vjenčanju !
Novak i Jelena

Prave posljednje pripreme

Novak Đoković: Želimo privatnost na vjenčanju !

Novak Đoković i njegova vjerenica Jelena Ristić prave posljednje pripreme za svadbu koja će biti održana 9. i 10. jula na Svetom Stefanu. Tom prilikom, Novak ističe da on i Jelena žele striktnu privatnost na svadbi, prenosi Telegraf.

- Iskreno, razumijem potrebe medija da izvještavaju o svim profesionalnim, pa i privatnim događajima javnih ličnosti, ali postoje trenuci koje, i pored toga, mi u koje su objektivi upereni, želimo maksimalno da zadržimo samo za sebe – kaže drugi reket svijeta.

- Jedino što želimo je da u miru i sreći proslavimo vjenčanje. Mirno, sa najbliskijim prijateljima sa kojima smo dugo u prošlosti dijelili i dobre i loše trenutke - objašnjava Novak za Novosti.

nole

Foto: Twitter/@DjokerNole

Među gostima iz inostranstva koji će 9. i 10. jula stići na Sveti Stefan nalaze se Novakovi treneri, Marjan Vajda i Boris Beker, koji bi na vjenčanje trebalo da stignu u društvu ljepših polovina. Takođe, među zvanicama će se naći Janko i Biljana Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad i Mina Zimonjić, zatim selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović… Ostala imena nisu toliko poznata našoj javnosti, a dolazak Šarapove, Mareja, Brensona, Sare Ferguson i drugih koji su se pominjali, nije ni bio planiran.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.