Ognjen Koroman izbacio Sandru iz stana zbog Ćazima!
Sandra Obradović

Šut-karta

Ognjen Koroman izbacio Sandru iz stana zbog Ćazima!

Sandra Obradović, koja je nekoliko mjeseci živjela u stanu čiji je vlasnik Ognjen Koroman nedavno je iseljena iz istog, i to zbog veze sa Ćazimom Osmanijem, piše Alo portal.

Naime, manekenki je fudbaler ustupio svoj stan na korišćenje, jer su kratko bili u ljubavnoj vezi, a kada je iz medija saznao da je ona u šemi sa kontroverznim biznismenom, prekinuo je sa njom svaki kontakt i zamolio njenu drugaricu da iznese sve stvari iz njegovog doma.

Sandra i Ognjen se viđaju već neko vrijeme i on joj je čak ustupio i stan da u njemu živi, jer on jednom mjesečno dolazi iz Rusije u Beograd, i tada su zajedno. Pošto nisu u nekoj ozbiljnoj priči, svako može da radi šta hoće, ali je njega naljutilo to što mu Obradovićeva nije rekla otvoreno da je u vezi sa Osmanijem, nego je on to saznao iz novina.

cazimosmani

Zvao je par puta, ali ona nije željela da se javi, i to je bila kap koja je prelila čašu. S obzirom na to da je ona bila sa drugaricom u Beču, gdje je i Ćazim, Koroman je pozvao jednu djevojku koja se druži sa Sandrom da dođe u stan, pokupi stvari i odnese ih kod sebe. Ona je to, naravno, javila manekenki koja se nije potresla, već je rekla da joj učini uslugu i prenese garderobu i ostale sitnice koje se nalaze tamo - priča dobro obaviješteni izvor.

Redakcija portala Alo je pokušala da stupi u kontakt sa akterima ove priče, ali se atraktivna plavuša nije javljala na telefon, dok je fudbaler ostao nedostupan za komentar.

Podsjetimo, nedavno se u medijima šuškalo da je Obradovićeva u tajnoj vezi sa Ognjenom Koromanom i da joj je on zbog toga ustupio svoj stan na korišćenje. I manekenka je tada potvrdila da živi u fudbalerovom stanu, ali je napomenula da ona plaća mjesečnu kiriju, iako je izvor blizak Sandri pričao suprotno.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.