Džejson Bigs: Tokom seksa u troje moja žena je jela čips i smijala mi se!
Džejson Bigs

Slobodan brak

Džejson Bigs: Tokom seksa u troje moja žena je jela čips i smijala mi se!

Glumac Džejson Bigs poznat je po ulogama nespretnih muškaraca, a čini se da i u privatnom životu nije daleko od toga. Naime, njegova supruga otkrila je u svojoj knjizi kako se Bigs snašao tokom seksa u troje.

Supruga Džejsona Bigsa, Dženi Molen objavila je svoje memoare pod nazivom "I like you just the way I am" (Sviđaš mi se baš onakva kakva jesam), a između ostalog otkrila je i par detalja iz svog seksualnog života.

Dženi je opisala kako je Džejsonu za rođendan "poklonila" prostitutku za seks utroje.

- To nam nije navika. Nemamo djevojku koja nam dolazi i izlazi iz kuće svakodnevno. Mi smo jako otvoreni ljudi. Moja žena je nevjerovatna - rekao je glumac i ispričao kako je prošlo njegovo iznenađenje.

- Nisam se dobro proveo, na kraju. Imao sam tri žene u tri dana. Samo ću reći da nisam izvršio misiju. Mojoj ženi je sve to bilo smiješno. Bila je sa mnom na krevetu, gledala je, jela čips i smijala mi se. Stoga, kako možete zaključiti, nisam najbolje iskazao svoje sposobnosti. Takođe, prostitutka nije ništa radila s mojom ženom kako sam se ja nadao, pa se sve nekako raspalo. Ostatak pročitajte u knjizi - kazao je Bigs.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.