Milena lažirala trudnoću?!
Milena Ćeranić

Pjevačica i košarkaš raskinuli prije pet mjeseci

Milena lažirala trudnoću?!

Nakon što je jedan nedjeljnik objavio da je Milena Ćeranić u drugom stanju sa Vladimirom Dašićem, košarkaš se razbjesnio, jer kako njegovi prijatelji tvrde, on je sa pjevačicom prekinuo svaki kontakt prije pet mjeseci i vratio se nevjenčanoj supruzi, sa kojom ima ćerku.

Naime, Ćeranićeva je, navodno, u ranoj trudnoći, a blizak izvor sportiste ispričao je da se takve priče plasiraju kako bi narušile odnos Dašića i njegove žene.

- Vladimir nije mogao da se vrati Maji, jer nikada nije ni odlazio od nje. Sa Milenom je imao malo dužu avanturu, mogu slobodno tako da kažem, i već joj je zamjerio nekoliko puta, jer je saznao da ona sama plasira priče po novinama da su njih dvoje u ne znam kakvoj ljubavi. Jasno joj je stavio do znanja da nikada neće napustiti ženu koja mu je rodila dijete, a Milena je na sve načine pokušavala da im uništi vezu.

vladimirdasic

Vladimir Dašić

Prije skoro pet mjeseci, Dašić je stavio tačku na priču sa Ćeranićevom, ali ona to ni tada, a ni sad ne može da prihvati, pa je eto riješila da bude “trudna”. Poludio je kada je to čuo! Ne može da vjeruje da ona nema granice i da plasira takve priče - priča izvor blizak sportisti, i dodaje da se njegova nevjenčana supruga nije mnogo potresla, već je tješila košarkaša.
- Maji je odmah bilo jasno da se takva priča plasira namjerno i da tu nema istine. Ona je čak ta koja je smirivala Vladimira, tješila ga i rekla mu da se ne obazire na tračeve. Oni će sada porodično i na odmor i nadaju se da će Milena odustati od njih i naći nekog slobodnog momka - završava izvor.
Redakcija portala Alo je pozvala pjevačicu za komentar, ali je do zaključenja broja ostala nedostupna.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.