Kameron Dijaz  na naslovnici magazina za muškarce (VIDEO)(FOTO)
Kameron Dijaz

Odlična figura i u 41. godini

Kameron Dijaz na naslovnici magazina za muškarce (VIDEO)(FOTO)

S obzirom da u određenim scenama svog novog filma "Sex tape" nije sakrila ništa od očiju publike, zgodnoj Kameron slikanje za naslovnicu magazina "Eskvajer" nije predstavljalo nikakav problem. Štaviše, kaže da je uživala. A vjerujemo da su i muškarci širom svijeta, prenosi Blic portal.

kameron

Glumica (41) je u tijesnom kupaćem kostima pokazala sve čari svog tijela, a akcenat je posebno stavljen na njene duge noge. Dijazova kaže kako odličnu figuru duguje jogi i surfovanju.

Glumica je u intervjuu po ko zna koji put ponovila kako nema želju da se ostvari u ulozi majke. "Prevelika je obaveza imati djecu, i biti odgovoran za još nekoliko života pored sopstvenog. Za to zaista nemam snage".

Ona u najnovijoj komediji "Sex tape" tumači glavnu ulogu pored Džejsona Sigela. Scene skidanja joj kako kaže, nisu pale teško, veći problem joj je predstavljala scena porođaja. "To je zaista bila najnapetija i najteža scena za mene", priznala je glumica.

Trejler za njen najnoviji film možete pogledati ovdje:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.