Bane otvara kafić na Katarinin rođendan!
Kaća i Bane

Slučajno ili namjerno

Bane otvara kafić na Katarinin rođendan!

Dok je njegova bivša, pjevačica Katarina Živković na turneji po Australiji, maneken Bane Janković odlučio je da postane ugostitelj, piše Puls.

Otvaranje luksuznog restorana biće upriličeno večeras, a zanimljivo je da se lokal otvara upravo na Katarinin rođendan. Slučajno ili ne?
- Branislav je srećan što konačno ostvaruje svoj san. Imao je ideju da njegov lokal bude jedan od najboljih u gradu, pa su pripreme tekle temeljno. Sasvim slučajno je ispalo da otvaranje bude na dan Kaćinog rođendana, ali se Bane nada da je to dobar znak - kaže izvor blizak manekenku za "Pulsonline".

- Ne bih više pričao o Kaćinom i mom odnosu. Otvaranje restorana zaista nema veze sa njenim rođendanom, ali ako vi mislite da ima, onda neka bude tako - pomalo zbunjeno je rekao Branislav za "Pulsonline".
 
U svakom slučaju, Kaći čestitamo rođendan a Branislavu početak novog poslovnog angažmana.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.