Demi Lovato uvrijedila Vladimira Putina na koncertu! (FOTO)
Demi Lovato

Gej poljubac

Demi Lovato uvrijedila Vladimira Putina na koncertu! (FOTO)

Vladimir Putin već neko vrijeme predstavlja glavnu metu boraca za gej prava a njega je na svom koncertu u Njujorku ismijevala i pjevačica Demi Lovato, koja je i sama veliki zaštitnik LGBT populacije.

putin

Naime, za vrijeme izvođenja jedne od pjesama dva njena plesača su se poljubila a jedan od njih bio je potpuno go osim što je na donjem vešu imao okačenu sliku Putina, prenosi Alo.

Reakcije u Rusiji su žestoke – ne samo kod medija već i kod mladih fanova, pa se priča da bi njoj mogao biti uskraćen ulazak u ovu zemlju. Demi se kasnije obratila javnosti na Tviteru rekavši kako nije psovkama opisala Vladimira Putina ali je onda i dodala:

“Tačno je samo da sam imala Putina u tangama boje duge. Provjerite svoju priču ku*ke”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.