Bali-beg u vezi sa Nedžlom!
Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen

Nova ljubav

Bali-beg u vezi sa Nedžlom!

Neodoljivi Burak Ozčivit je u maju 2014. godine raskinuo trogodišnju vezu sa Džejlan Čapa, pripadnicom istanbulskog visokog društva. Mediji su nagađali da je razlog njena pretjerana ljubomora i žestoka reakcija na vijest da je njen dragi ulogu u prvom filmu koji sam producira ponudio novoizabranoj mis Turske Amine Gulše, piše Lisa.rs.

Sad se ispostavilo, piše turski list „Guneš“, da su se ostvarili njeni prošlogodišnji strahovi. Burak se, naime, na setu „Grmuše“ zaljubio u lijepu partnerku Fahrije Evdžen, koju naši gledaoci znaju kao Nedžlu Tekin iz serijala „Kad lišće pada“. Zbog toga je i odustao od vjenčanja sa Džejlan, prenosi Stil.

Od veze sa Fahrije se, pišu dalje turski mediji, uzdržavao od veze u strahu od velikog skandala. A, onda je ljubav pobijedila i sada se zna da su zajedno već pet mjeseci. Farije je tokom snimanja serije pokazala i da fantastično pjeva, pa je ovih dana u studiju snimila pjesmu „Benim Gözüm Sende”, (imam te na oku), a sa Burak će zaigrati i u njegovom novom filmu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.