Ova fotografija je za dva dana osvojila preko 70 hiljada lajkova
Kejt Apton

Manekenka izazvala pometnju na Instagramu

Ova fotografija je za dva dana osvojila preko 70 hiljada lajkova

Samo smo čekali momenat kada će i Kejt Apton na svoj profil na Instagramu da postavi provokativnu fotografiju...

Toliko smo čekali da ova lijepa plavuša otvori profil na Instagramu i kada se to desilo nije imala običaj da postavlja provokativne slike. Međutim, izgleda da je odlučila da svojim fanovima malo zagolica maštu...

Manekenka je postavila svoju selfi fotografiju iz kreveta gdje je u toples izdanju prekrivena čaršavom. Kao i uvijek Kejt je uspjela da na najbolji način istakne svoj seksepil i bez pokazivanja svojih zanosnih oblina.

Kejt je inače postala i novo zaštitno lice Bobbi Brown kozmetike, a vlasnik ove kozmetičke kuće nije krio divljenje prema Kejt rekavši da ima prelijepo lice za šminku.

Koliko je ova manekenka popularna dokazuje i to da je ova slika osvojila preko 70 hiljada lajkova za samo dva dana, prenosi Dnevni avaz.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.