Ćazim Osmani odveo Sandru na Majorku! (FOTO)
Ćazim Osmani

Ljetuju u Španiji

Ćazim Osmani odveo Sandru na Majorku! (FOTO)

Ćazim Osmani i Sandra Obradović otkada su započeli emotivnu vezu, bukvalno se ne odvajaju, pa su tako posle putovanja u Prag i Beč otišli na ljetovanje u Španiju. Kako „Alo!“ saznaje, albanski biznismen odlučio je da priušti manekenki egzotično putovanje, a na njoj je bilo da odabere destinaciju.

- Sandra uživa pored Ćazima, on joj bukvalno ispunjava sve želje i otkada su počeli ljubavnu romansu, nisu se odvojili. Non-stop su zajedno, a sada je Osmani odlučio da je obraduje ljetovanjem.

Bili su u Beču, kada joj je rekao da odabere destinaciju, gdje bi voljela da odu na deset dana. S obzirom na to da je Sandra planirala sebi da priušti u narednom periodu put na Majorku, nije dugo razmišljala o mjestu na kom će se odmarati, piše Alo portal.

sandra

U utorak popodne su iz Austrije odlejteli u Španiju, a manekenka se pohvalila i fotografijama na Fejsbuku iz Majorke, gdje se vidi kako uživa u restoranu. Ćazim se baš otvorio za ovo ljetovanje, odsjeli su u najelitnijem hotelu, idu isključivo na privatnu plažu, gdje se okupljaju bogataši, a uveče obilaze ekskluzivne klubove. Tokom sljedeće nedjelje, Obradovićeva će zbog poslovnih obaveza doći u Beograd direktno iz Španije, a kako stvari stoje sa njom će doći i Osmani, koji se baš zaljubio u nju - ispričao je izvor blizak atraktivnoj plavuši.
Podsjećanja radi, povodom ove ljubavne romanse nisu se oglasili ni albanski biznismen, ni bivša farmerka, ali je ona poslije informacije da je u vezi sa Ćazimom, glasine potvrdila slikom iz njegovog kazina u Pragu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.