Šta to kriju Željko i Jovana?
Željko i Jovana

Bez novinara, molim

Šta to kriju Željko i Jovana?

Među posljednjima su došli na otvaranje kafane svog kuma, a zatim su, poput svjetskih zvijezda, zamolili menadžere da udalje predstavnike sedme sile.

Bračni par Joksimović brižljivo čuva svoju intimu, ali ovog puta je otišao korak dalje, piše Blic.

U utorak veče na Adi, njihov kum Bane Obradović otvorio je kafanu. Pored velikog broja poznatih ličnosti, bilo je jasno da su zvijezde večeri Jovana i Željko. Malo prije ponoći, njih dvoje su se pojavili držeći se za ruke.Navodno, Joksimovići su zahtijevali da novinari izađu iz kafane kada oni uđu. Bane je pokazao da „kum nije dugme“, pa je ispred svog interesa kao gazde kafane stavio Željkovu želju da se intimno proveseli.

Ovim povodom redakcija portala Blic je pozvala Joksimovića i Obradovića za komentar, ali se oni nisu javljali na telefon.
- Željko i ja smo srećni ako uspijemo nešto da sakrijemo - izjavila je nedavno Jovana.
A prije nego što su stigli Joksimovići, bez problema su fotografisali Aca Pejovića, Sašu Danilovića, Žiku Jakšića sa suprugom Dajanom, Gorana Bunjevčevića...
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.